Amigurumi·Haakboek·Haakpatroon

LAPPENPOP POES

LAPPENPOP POES

Wanneer je buurkind ineens grote zus wordt kun je het natuurlijk niet maken om voor haak geen knuffel te maken. Ik wist dat ze dol is op poezen. Dus het was klip en klaar wat ik voor haak ging maken.

Lappenpoppen vind ik te leuk om te maken en dit is niet de eerste. Voor Poes haakte ik een hond en de prinses voor onze dochter en een koala voor mijn neefje, voor de dochter van een kennis maakte ik een roze nijlpaard. Helaas heb ik daar geen afbeeldingen van opgeslagen.

Het patroon voor Lappenpop Poes kun je vinden in haar eerste boek GEHAAKTE LAPPENPOPPEN. Het inhaken ging me ook goed af. De kleine tut slaapt nog steeds met Poes. Hoe leuk is dat?

Greetz Peg

Het boek gehaakte lappenpoppen is hier verkrijgbaar –  Wisten jullie dat er ook een DEEL 2 is? DEEL 3 is van 10-4-2018 verkrijgbaar (en is te reserveren) De oogjes zijn van House of Creations – de oogjes zijn handgekleurd en van perfecte kwaliteit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s