Amigurumi·Haakpatroon

FANTIRUMI SURPRISE

Mijn  dochter is echt een fan van de fantirumi patronen van Esther Emaar haar ontwerp naam is Crochessie.  Esther en ik zijn sinds haar Serenity patroon goede vriendinnen geworden en ik vind het heerlijk haar patronen te haken. Ze zijn lekker anders. Geloof mij…mijn eerste Serenity was zalmroze en gruwelijk mislukt (vond ik). Maar onze dochter… was en is er nog steeds helemaal weg van. En soms … mag zij bij haar komen logeren ❤

Esther had een heel mooie Libelle fantirumi ontworpen. Ze wist dat ik in die periode erg veel problemen had met mijn ogen (gelukkig weer helemaal voorbij) en ze wist ook dat ik de libelle heel graag voor onze kleine meid wilde maken!

Ze heeft ons meisje enorm verrast! Libelly kwam totaal onverwacht met de post. Het uitpakken alleen al was een feestje. Samen met haar vriendinnetje werd het gewoon een feestje! Hun ogen van verwondering en ongeloof toen Libelly uit haar roze papiertje verscheen. Zo mooi! Dat maakte de verrassing helemaal compleet! Stralende gezichtjes hebben de hele middag met Libelly gespeeld. 17021671_1264869450263357_5950612921173510681_n

We hebben Esther direct gebeld om haar te bedanken voor dit te gekke kado! Esther moest zo lachen aan de telefoon. Elin ratelde maar door in haar oor.  Oh ze is zo mooi van kleur en haar ogen en de vleugels en oooh ook de bloemetjes op haar hoofd. Te schattig kan ik je vertellen.

Elin is erg zuinig op haar Libelly. Haar plek op haar kamer veranderd van in bed, naar bureau of zwevend in de lucht.  Zelden komt ze met haar naar beneden om het bezoek te laten zien hoe mooi HAAR LIBELLY IS. Een verrassing die haar bijblijft zonder enige twijfel!

Greetz Peg

Wist je dat libelly een geheim vakje heeft in haar lichaampje. Haar patroon is hier te vinden HELEMAAL GRATIS! Ze hebben ook voor de Libelly garen pakketten goed afgestemd op het patroon (en niet duur – een compleet goed verzorgd haakpakket!)

Weten hoe haar andere kooppatronen eruit zien? Je kunt ze hier vinden! Er zijn ook gratis patronen, deze vindt je hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s