Haakpatroon·Omslagdoek

STOERE SJAAL MET APPLICATIE

Bull omslagdoek granietsteek
Deze omslagdoek is in 5 avonden gehaakt. Ik heb 5 bollen Royal van de Zeeman gebruikt. Kwasten zijn een combinatie van de gebruikte materialen

Wilde graag voor mijzelf ook nog een “rustige” omslagdoek. Alleen beige vond ik niet wat . Toevallig gingen mijn vriendin en ik naar een Ibiza markt. Daar kwamen wij Petra van Sadeza tegen. Zij had de mooiste applicaties liggen. Ik ik kocht direct mijn bull. Gaatjes waren erin voorbewerkt zodat ik de applicatie eenvoudig op mijn omslagdoek kon naaien. De rand heb ik afgewerkt met een suède draad! Dat maakte de sjaal voor mij helemaal af.

Ben benieuwd wat jullie van deze sjaal vinden!

Greetz Peggy

Ook een mooie applicatie voor op je werk? Meer informatie is te vinden op Sadeza             De Suède draden heb ik besteld via LesSoeursCreatives

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s