Haakpatroon

MAKE-UP TASJE

Voor Dutch Crochet Talent struinen wij heel veel facebook haak

MAKE-UP TASJE
helemaal blij en echt in gebruik!

pagina’s door om op onze community pagina zoveel mogelijk leuks met jullie te delen. En soms kom je iets tegen waar je zelf helemaal happy van wordt!

Jellina Verhoeff – blogster/haakster Jellina Creations! Had een heel leuk telefoon tasje ontworpen! Ik werd zo enthousiast van de sluiting… dit type had ik niet eerder gezien. Voor mijzelf had ik direct een idee dus ging ik op zoek naar de sluiting. Wat bleek.. was nog niet in de handel.

Ik belde een vriendin van mij, Wil Palthe uit Friesland, zij heeft haar eigen handwerkshop Wol-en hobbyshop WIKO. Ik belde haar en vroeg of zij de sluitingen in huis had. Ze ging er direct achteraan. Drie dagen later had ik de sluiting in huis.

Moest nog even spieken op de blog van Jellina om te zien hoe zij het hoesje gehaakt had. Ik bedacht me het anders om te doen. Ik heb mijn make-up tasje een IBIZA look gegeven.. gewoon omdat ik nog materiaal had liggen van mijn omslagdoek met applicatie (zie voorgaand bericht)

Hoop dat jullie m net zo leuk vinden als ik 😉

Greetz Peg

Link naar de facebook pagina van Jellina –  Link naar de blog van Jellina het stukje over dit telefoonhoesje –  Sluitingen verkrijgbaar via Wol- en hobbyshop WiKo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s