Haakpatroon·Omslagdoek

IBIZA OMSLAGDOEK

13920327_1067576333326004_7924370381678486860_oDit is een oude afbeelding van mijn 1e Ibiza sjaal. Ik had wat garen lig en had geen idee wat het moest worden. In 2016 was de Granietsteek helemaal hot! Dit is ook zeker niet de enige die ik in deze steek gemaakt heb.  Alleen het zilvergrijze garen werd saai. Ik bedacht me dat ik nog wat restjes Scheepjes stonewashed had liggen en mijn idee was geboren!

De rand is een opbouw van een vaste, een half stokje en een stokje! Daarna weer een bredere rand van de grijze kleur. Kwasten van alle garens gemengd en je sjaal is geboren!

Mijn schoonzussen waren erg enthousiast toen ze mijn sjaal zagen..  En geloof mij dat is toch altijd leuk om te horen! De vraag kwam snel om ook voor hen ook een omslagdoek te maken.  De resultaten staan hieronder.  Wellicht ook inspiratie voor jou!

Greetz Peg

Youtube filmpje Granietsteek  
Garen Scheepjes Stonewashed voor de rand

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s