CAL / HAAK MAAR MEE·Dambord deken

DAMBORD DEKEN

Met goedkeuring van Redheart Yarns uit USA hebben wij hun Checkerboard Textures Throw mogen vertalen. Wij hebben het patroon de naam DAMBORD DEKEN gegeven.

Mar Laat, mede beheerster heeft alle delen van deze CAL vertaald en uitgebreid uitgewerkt. We hebben er ook een Crochet a long van gemaakt op onze eerste FB pagina Holland Heeft Haaktalent! De Crochet A Long of zoals wij het noemden de HAAK MAAR MEE was een groot succes!

Het is een heel leuk en gevarieerd patroon om te haken! Mar heeft het patroon zo duidelijk en uitgebreid mogelijk voor jullie uitgewerkt zodat het ook voor jullie een feestje is om dit kleed/deken te maken.

Het patroon is op onze pagina Dutch Crochet Talent gratis te downloaden (alle 12 delen van de CAL zijn in 1 pdf bestand samengevoegd)! Het is voor ons erg leuk om te zien hoe iedereen zijn of haar draai aan van hun eigen creatie geven! Dit is de direct link naar het patroon, echter! Lid zijn van de groep is wel nodig Dutch Crochet talent Dambord deken patroon 

Voor ons is het iedere keer zo leuk om te zien wat men ervan maakt.

Geïnspireerd? Wil je het deken ook haken. Download het patroon en show jouw creatie op Dutch Crochet Talent! We vinden het super gaaf om nog meer van jullie creaties te zien!

Greetz

Deze diashow vereist JavaScript.

Team DCT Peggy & Mar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s